Kurs för VVS-installatörer – Purus PRO Line

Aktuell status
Ej anmäld
Pris
Gratis

Purus PRO Line gör det enklare för dig som professionell installatör att lyckas, uppnå ett perfekt resultat och få en nöjd kund. Använd kursen till att förbereda dig inför installationerna.  Innan du börjar så uppmanar vi dig att läsa installationsmanualen.  Efter kursen kan du ta ett certifieringstest och bli certifierad Purus PRO Line installatör. Det blir en kvalitetsstämpel för dig som installatör.

En enkel stegvis vägledning om hur du effektivt gör en säker installation. Tveka inte att kontakta oss på Purus om du undrar över något.

Det är tillsammans med dig som installatör v i har utvecklat nästa generation Purus Line – Purus PRO Line. Konceptet är baserat på över 10 års erfarenhet av tillverkning, utveckling och försäljning av designgolvbrunnar. En designgolvbrunn med snabbare, enklare och mer självinstruerande placering och montering, ända in till väggen eller i hörnet. Att PRO också fått andra nya och förbättrade egenskaper kommer du snabbt att märka.

Vi är stolta över 75 års erfarenhet av golvbrunnar och kommer att fortsätta att arbeta för att ta innovation, funktion och design in i framtiden. Det är vårt PRO-koncept ett tydligt bevis på.

Hoppas du ska bli lika nöjd som vi.

För att kunna erbjuda och installera Purus PRO Line med de kvalitetskrav som finns och känna dig säker på att kunna lämna en fullgod kvalitetsgaranti på installationen, är det viktigt att du som installatör genomgår certifieringskursen innan din första Purus PRO Line-installation.

Efter de tre kursmodulerna är klara genomgår du ett test där minst 90% av frågorna måste vara rätt för att bli godkänd. Alla frågor har alternativ, varav ett svarsalternativ är rätt.

Efter genomgången utbildning ska du känna till:

  • Alla grundläggande egenskaper hos Purus PRO Line
  • Installationer i olika golvmaterial och konstruktioner.
  • Efterkontroll och garantier.

Starta den första kursdelen genom att klicka på avsnittet. Markera delen som klar (eller klicka dig vidare), för att komma till nästa del. När du är klar med sista delen, markera kursen som utförd och genomför testet som ligger längst ner på sidan.
När ett avsnitt är klarmarkeras blir det en bock nedan (om du behöver gå ut och komma tillbaka senare för att slutföra).